October 22, 2018

Nyhetsbrev

Kära barn och föräldrar i Svenska Skolan i NJ!

Nu är det snart dags för skolstart i Svenska Skolan! Vi börjar undervisningen i Basking Ridge torsdagen den 13 september kl. 16.00, och i Ridgewood tisdagen den 18 september kl.16.15. Observera ändrad skoldag i Ridgewood, vi hoppas det inte ställer till med besvär.

Vi har precis fått veta att Ulrika Haag har fått ett nytt jobb och kommer inte tillbaka som lärare i Ridgewood i höst. Istället kommer Lena Golden, vår huvudlärare i Basking Ridge, att ta över undervisningen i Ridgewood också.

Vi söker en ny skollokal i Maplewood-Summit-West Orangeområdet, tips tas tacksamt emot på info@svenskaskolannj.org.

Vi välkomnar gärna fler elever, om du känner någon som är intresserad av skolan kontakta oss på info@svenskaskolannj.org.

Svenska Skolans anmälningsblankett finner ni här, där ni också kan betala via PayPal. Vi ber er att anmäla era barn till höstterminen så snart som möjligt. Notera att varje elev måste registreras för sig, med en blankett per barn. Var snäll och fyll i alla uppgifter på varje blanket för varje barn.

Registreringsblankett och betalning ska vara kassören tillhanda senast den 30 september 2018. Därefter tillkommer en förseningsavgift på $50 per skolbarn. Kontakta skolans kassör Karin Lindgren på karin.epost@gmail.com om ni har några frågor.

Jag ber att få önska alla elever och föräldrar en lärorik och rolig hösttermin!

Emma Sleightholme, Ordförande
Svenska Skolan i New Jersey