November 17, 2019

Nyhetsbrev

1 oktober 2019

Kära barn och föräldrar,

Höstens tema för Svenska Skolan i NJ är Natur och Kultur och således började vi höstterminen i West Orange den 12 september med en kort höstpromenad för att se vad vi kunde hitta i naturen. Grundskolan och förskolan fortsatte sedan sina lektioner medans lekgruppen pysslade med höstlöv, sjöng och läste.

Vi söker fortfarande lärare till skolgruppen i Ridgewood. Om du har något tips vänligen hör av dig till oss på info@svenskaskolannj.org

Det går ännu bra att anmäla sig till höstterminen i West Orange. Svenska Skolans anmälningsblankett finner ni på vår hemsida, där ni också kan betala via PayPal.

Notera att varje elev måste registreras för sig, med en blankett per barn. Registreringsblankett och betalning skickas till vår kassör Karin Lindgren.

Den 25 september höll vi skolans årsmöte, där vår nya Vice Ordförande Caroline LoForte valdes in. Vi söker fortfarande en ny sekreterare, hör av dig till info@svenskaskolannj.org om du är intresserad. Att ha en fulltalig styrelse är ett måste för att kunna bedriva skolans verksamhet, som bygger på frivilligt arbete och engagerade föräldrar. Genom styrelsearbetet får man såklart möjlighet att påverka skolans inriktning och verksamhet. Dessutom är det kul!

Jag ber att få önska alla elever och föräldrar en härlig och lärorik termin!

Emma Sleightholme, Ordförande
Svenska Skolan i New Jersey