January 25, 2020

Nyhetsbrev

januari 2020

Kära barn och föräldrar,

Hoppas helgerna varit fyllda av familj och mys och god mat. Vi började det nya året med att träffas för att fira ut julen med en härlig julgransplundring. Vi dansande ringdans runt granen, åt svenskt julbord och fick besök av Lucia som skred runt lokalen medan vi alla sjöng julsånger tillsammans. Det hölls medaljutdelning för vår duktiga elev som tog medalj i SUF-VM i höstas och som avslutning fiskade barnen efter godis i fiskdammen.

På torsdag är det dags för lektionsstart för grundskolan i West Orange kl. 16.00-17.30. Med början måndagen den 20 januari kommer undervisningen ske på måndagar kl.16.00-17.30. Lekgruppen träffas också på torsdag kl.16.00-17.30, denna termin på en ny lokal i Verona. I Ridgewood har vi nu lärare men söker fler elever för att kunna starta upp undervisningen igen. Hör av er till oss om ni känner till någon som är intresserad på info@svenskaskolannj.org

Det går ännu bra att anmäla sig till vårterminen i West Orange. Gå till anmälningsblanketter, där ni också kan betala via PayPal.

Notera att varje elev måste registreras för sig, med en blankett per barn. Registreringsblankett och betalning skickas till vår kassör Karin Lindgren.

Vi söker fortfarande en ny sekreterare till styrelsen, hör av dig till info@svenskaskolannj.org om du är intresserad. Att ha en fulltalig styrelse är ett måste för att kunna bedriva skolans verksamhet, som bygger på frivilligt arbete och engagerade föräldrar. Genom styrelsearbetet får man såklart möjlighet att påverka skolans inriktning och verksamhet. Dessutom är det kul!

Jag ber att få önska alla elever och föräldrar en god start på 2020 och en rolig och lärorik termin!

Emma Sleightholme, Ordförande
Svenska Skolan i New Jersey