April 10, 2020

Nyhetsbrev

februari 2020

 

Kära barn och föräldrar,

Skolan har kommit igång i West Orange, måndagar kl.16.00-17.30. Tyvärr har vi för få elever för lekgruppen så den ligger på is just nu.  Den 17 februari firar skolan semmeldagen med semlor och saft. Den 23 mars firar skolan våffeldagen med våfflor samt lönnsirapskokning med sav från fröken Lenas egna lönnar.

I Ridgewood har vi nu lärare men söker fler elever för att kunna starta upp undervisningen igen. Hör av er till oss om ni känner till någon som är intresserad på info@svenskaskolannj.org

Det går ännu bra att anmäla sig till vårterminen i West Orange. Gå till anmälningsblanketter, där ni också kan betala via PayPal.

Notera att varje elev måste registreras för sig, med en blankett per barn. Registreringsblankett och betalning skickas till vår kassör Karin Lindgren.

Vi söker fortfarande en ny sekreterare till styrelsen, hör av dig till info@svenskaskolannj.org om du är intresserad. Att ha en fulltalig styrelse är ett måste för att kunna bedriva skolans verksamhet, som bygger på frivilligt arbete och engagerade föräldrar. Genom styrelsearbetet får man såklart möjlighet att påverka skolans inriktning och verksamhet. Dessutom är det kul!

Jag ber att få önska alla elever och föräldrar en fortsatt rolig och lärorik termin!

Emma Sleightholme, Ordförande
Svenska Skolan i New Jersey